Vakmanschap met passie

Poorth Orthopedie is een zelfstandig bedrijf ontstaan uit passie voor orthopedie waar ik in 33 jaar veel ervaring in de orthopedie heb opgedaan. Ik bied hulp aan jong en oud met voet-, enkel-, knie- heup-, en rugklachten. Vaak kunnen deze klachten verholpen worden met steunzolen. Ook diabetespatiënten vinden hierin een oplossing.

Heeft u één of meer van deze klachten?
Maak een afspraak voor een gratis voetmeting.

Wie ben ik?

Ik ben Auke Postma, een ondernemend en zeer gepassioneerd persoon. Mijn drijfveer is mensen gelukkig maken. In het geval van Poorth Orthopedie is het mensen pijnvrij en/of zonder klachten te laten lopen. Met 33 jaar ervaring in de orthopedie en de voetorthopedie vanuit meerdere disciplines bekeken te hebben kan ik zeggen dat ik ruim ervaren ben. Ik vind het werken met voeten leuk en het is een passie om daar de juiste dingen mee te doen. Een (uit de hand gelopen) hobby die mij voldoening geeft als ik de tijd voor u en uw voeten heb genomen en aansluitend tot een goed resultaat ben gekomen. Dat is waar ik het voor doe!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Auke Postma

Vraag stellen Afspraak maken

orthopedisch-adviseur-steunzolen

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.