Hoe ga ik te werk?

Je krijgt een vrijblijvend advies voor de beste oplossing speciaal op jou gericht, een verwijzing van een arts of andere specialist is niet nodig.

Digitale voetdrukmeting

Bij een eerste afspraak bespreken we wat de voetklachten zijn en de mogelijke oorzaak daarvan. Na het voetonderzoek maak ik een 3D scan en gebruik ik eventuele andere maatneemmethodes indien nodig.

Vervaardiging steunzolen

De steunzolen worden vervolgens gemaakt en zijn een week later klaar. Bij het afleveren wordt gecontroleerd of de correcties juist zijn geplaatst en worden de steunzolen passend gemaakt in de schoen (meerdere schoenen meenemen kan handig zijn i.v.m. het uitwisselen).

Aflevering

Na het afleveren krijg je de factuur die je voldoet aan Poorth Orthopedie. De basisverzekering biedt geen vergoeding voor steunzolen. Ben je aanvullend verzekerd dan kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je polis en is per verzekeraar verschillend.

Controle afspraak

De levensduur van steunzolen is afhankelijk van hoe deze gebruikt worden. Door vocht en zand slijten de steunzolen het snelst. Mijn advies is om na één jaar een controle afspraak te maken. Tijdens deze afspraak evalueren we de ervaring. Op basis daarvan kan ik een zoolaanpassing doen of nieuwe steunzolen adviseren.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Auke Postma

Vraag stellen Afspraak maken

steunzolen grafische weergave poorth orthopedie

steunzolen poorth orthopedie